Musik

På repeat idag

Den här tösen är klart bäst när hon sjunger på svenska. Jag har lyssnat på den här låten hela dagen. Blir lite lycklig, även om jag inte förstår texten helt och fullt. En blåval skulle väl aldrig äta upp en människa? Spelar ingen roll. Titeln är så fin, hon är så söt och hennes röst så skön.

Och apropå skönt. Igår kväll när jag redigerade pilotporträtt och flygbilder för Wermlandsflyg tittade jag chockad ner på min mage då det helt klart var två starka sparkar som kom innifrån. Sparkarna sa liksom hej hej. Det var en underlig och konstig känsla. Jag visste inte vad jag skulle svara. Knacka tillbaka? hej hej. Det blev liksom på riktigt.

Published by frosthelena

Im Helena H. I photograph, write stories and live on the swedish countryside with my family. I love travelling, beautiful dresses, outdoorlife, everything that grows in nature and good food. I also run a restaurant on my familiys resort and if I have time off you find me in the mountains skiing or some odd beautiful place doing yoga.

2 thoughts on “På repeat idag”

  1. Anonymous says:

    Tack! Jag hörde den här låten på radion häromdan, trodde det var ett nytt ungt stjärnskott från Gbg som sjöng den. Eller Håkan Hellström som rest tillbaka i tiden. Men jag fick aldrig veta. Nu vet jag. Love it!

    Du får sjunga för den lilla när den sparkar.

    /Maria

  2. Cia says:

    Visst är det häftigt! Det är nu ni börjar konnekta, du o pyret därinne! Mysigt :)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *