Hästar, Outdoor, Stil, Uncategorized, Vänner, Värmlandstips, Vintage

Indiansommar

Det var i september. Jorden dallrade av värme, som att den dröjde sig kvar långt efter de andra. De som hade gått hem. Vattnet var fortfarande varmt, fastän man kände att nätterna hade blivit kallare. Luften var hög och klar. Det var första gången jag kände mina fingrar på en vargpäls. Stor och tung och gammal. Minst 100 år bar den med sig minnen från det som en gång varit. Gömd i en källare. Politiskt laddat. En landsbygd kontra stad fråga. Ska vargen få finnas?  Som symbol är den ångestladdad, drömsk och vild. En längtan efter det otämjbara, men också en blodig rädsla för vad den kan göra.

Den här posten är den mest sökta på min blogg. Ordet är vargpäls. Inlägget handlar inte ens om vargen, men den visar vilken enorm fråga detta har blivit.

 

Published by frosthelena

Im Helena H. I photograph, write stories and live on the swedish countryside with my family. I love travelling, beautiful dresses, outdoorlife, everything that grows in nature and good food. I also run a restaurant on my familiys resort and if I have time off you find me in the mountains skiing or some odd beautiful place doing yoga.

6 thoughts on “Indiansommar”

 1. Shopaholic says:

  SÅÅÅ Vacker din blogg blivit! Underbara bilder och massor av inspiration <3
  XOXO

  1. frosthelena says:

   Ja, nu är jag på hugget igen. Tack för all support du alltid ger mig vackra kvinna!

 2. Lingonberrie says:

  Wow och dubbelwow var fint du har det härinne. Supergillar!
  Massa kram

  1. frosthelena says:

   Ja, visst är det skönt. Så pepp!

 3. Sofia says:

  Dina underbara bilder har fått en ny proffsig inramning – Snyggt!
  Jag blir lite sugen att dra igång bloggandet igen! Gillar upplägget skarpt! Kram

  1. frosthelena says:

   Åh va kul Sofia. Visst, jag känner samma sak, det var ungefär ett halvårs bloggpaus mer eller mindre men nu är jag sugen igen. Jättesugen! Så kör du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *