Mode, Odd Molly, Outfits, självporträtt, Stil

Dagens outfit går i indigo

Jag har på mig den tjusigaste lilla blusen som man kan ha. 
En shivers blouse #603, och jag har äntligen fått plocka fram mina gamla utsvängda jeans igen.
Jag känner mig alltid väldigt elegant i utsvängda jeans.

Published by frosthelena

Im Helena H. I photograph, write stories and live on the swedish countryside with my family. I love travelling, beautiful dresses, outdoorlife, everything that grows in nature and good food. I also run a restaurant on my familiys resort and if I have time off you find me in the mountains skiing or some odd beautiful place doing yoga.

3 thoughts on “Dagens outfit går i indigo”

 1. Odd me says:

  Supersnyggt! Som en modern Geisha 🙂
  Kram

 2. Anonymous says:

  Skitsnyggt ja föresten du är snygg i vad du än sätter på dig 🙂

  Åh en blivande gitarrist det dubbelgillar jag ;;)))

  Kram Anki Haraldsson

 3. Helena H says:

  Åh jättesöta ni!! Jag gillar geisha och gitarr också!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *